Project Description

Succeed is een online community  

  • Voor iedereen die weet dat persoonlijk groeien een leven lang voortduurt.
  • Voor coaches die NLP getraind zijn.
  • Voor bedrijven die aan de ontwikkeling van medewerkers bijdragen.
  • Voor non-profit organisaties die coaching aanbieden.

Lidmaatschap is kosteloos.

Wat heb je aan het Succeed lidmaatschap?

Als je merkt dat uitdagingen die je tegenkomt je aansporen tot leren. Leren over karakteristieke eigenschappen die beperken of juist tot oplossingen leiden. NLP coaches weten vragen te stellen waarvan de antwoorden tot inzicht en oplossingen leiden. Soms is inzicht voldoende om tot een oplossing te komen en soms vergt het interne veranderingsproces enige ondersteuning.

Als je met een coach wil spreken, kies je de coach die bij jou en jouw leerdoel past en vraag je geheel kosteloos een gesprek aan. Klikt het? Dan ga je verder met deze coach. Je sessies gebeuren via het video call systeem. Dat is handig, waar je ook bent, je hebt altijd je coach bij de hand.

Voor bedrijven en non profit organisaties

Medewerkers van organisaties kunnen coaches boeken die verbonden zijn aan de organisatie via Succeed. De coaches kunnen vrijwillers zijn of betaald worden door de organisatie. Alles is mogelijk met een Succeed bedrijfsaccount. Wij komen bij je langs om de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie in kaart te brengen en vervolgens op te zetten.

Coaches

Ons team selecteert zorgvuldig de coaches. We hebben tot doel om in alle talen en voor alle uitdagingen de beste coaches te vinden. Ons interview met elke coach is NLP gestoeld wat betekent dat we gemakkelijk het koren van het kaf kunnen scheiden.

NLP cadeautjes

  • Sue Kight’s audio’s
  • Video’s
  • Sponsoring in persoonlijke groei voor jongeren.

Giving back

We zijn nauw verbonden aan organisaties in Afrika die in de armste gebieden werken aan het toegankelijk maken van persoonlijke groei en educatie voor jong en oud.

NAAR SUCCEED

Founder

Yosara Geerlings

TERUG